ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Gr En

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2710 233667

ΑρχικήΕπιστροφές

Επιστροφές

O πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προιόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν: 

  • αποσταλεί email στο info@hondouboutique.gr
  • να γίνει τηλεφωνική επικοινωνία στο κατάστημά μας (+30)2710 233667

 

Οι αλλαγές γίνονται  ΔΩΡΕΑΝ

Η πρώτη επιστροφή καθώς και η πρώτη αντικατάσταση είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής, που αφορά την ίδια παραγγελία, τα έξοδα επιστροφής και παραλαβής καλύπτονται απο τον πελάτη

Αλλαγές προϊόντων γίνονται  μόνο με τις εταιρείες ACS και Speedex.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη.

 

 

 ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης  βάσει των εγγράφων παραλαβής. Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  το κατάστημα Hondou boutique διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος. Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

Επίσης υποχρεούται να παραδίδει σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προιόν (π.χ Δελτίο Απόδειξης Τιμολογίου, Απόδειξη Λιανικής)

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση .

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση),  θα πρέπει  είτε να κάνετε ξανά παραγγελία ηλεκτρονικά με τα προιόντα που θέλετε να παραλάβετε και να γράψετε στο τέλος της παραγγελίας στις παρατηρήσεις ότι αφορά σε αλλάγή είτε να επικοινωνήσετε με το 2710-233667. Επιπλέον, πρέπει να στείλετε τα προιόντα  που θέλετε να επιστρέψετε στη διεύθυνση Δαρειώτου 8, ΤΚ 22100, Τρίπολη. 

 

 

 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νεο προϊόν , η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, εφόσον ενημερώσει ο πελάτης τηλεφωνικά στο (+30) 2710 233667 ή μέσω email στο info@hondouboutique.gr 

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Απαραίτητη προυπόθεση να έχει ενημερώσει ο πελάτης μέσω email για τον αριθμό λογαριασμό του (IBAN) και το όνομα δικαιούχου. 

 

 

 ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

   Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραλαβή του.Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2710 233667 ή στο email: info@hondouboutique.gr

 

 ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

Ο παραγωγός ευθύνεται για τυχόν ελλάτωμα που μπορεί να παρουσιάσει κάποιο προιόν.

   

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟϊΟΝΤΑ

 Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε να ζητήσετε την επισκευή του, την αντικατάσταση του με άλλο, να μειώσει την τιμή του ή να σας επιστραφούν τα χρήματα. 

Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν.

θα μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: (+30) 2710 233667 ή e-mail: info@hondouboutique.gr

             

 

powered by moosend