ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Gr En

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2710 233667

ΑρχικήΠροστασία δεδομένων

Προστασία δεδομένων

 Νέα Πολιτική Απορρήτου με ισχύ απο 25 Μαϊου 2018

Γενικά

Η hondouboutique.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση,  ενοικίαση ή δημοσίευση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του σε κανένα τρίτο φορέα. Κάθε παραγγελία απαιτεί τη συλλογή προσωπικών στοιχείων. Η ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητη απο το αρμόδιο τμήμα της hondouboutique.gr. Με την κοινοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικόυ ταχυδρομείου, ο πελάτης δέχεται να λαμβάνει newsletter  και ενημερωτικό υλικό για εκπτώσεις και προσφορές απο την hondouboutique.gr . Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αιτηθεί πρόσβαση, να διορθώσει ή να διαγράψει δεδομένα που έχει παράσχει. H hondouboutique.gr διατηρεί τα στοιχεία σας για αόριστο χρονικό διάστημα. 

 

Κοινοποίηση των Προσωπικών σας δεδομένων

Η hondouboutique.gr κάνει κοινή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζοντοι προσωπικά δεδομένα για λογαριασμός της hondouboutique.gr, διανομή email, έρευνα και ανάλυση και διαχείρηση ορισμένων στοιχείων και υπηρεσιών. Οι τρίτοι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν την προστασιά των προσωπικών δεδομένων σας.

 

 Ασφάλεια Συναλλαγών

Η hondouboutique.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές. 

 

Παιδιά

Απαγορεύεται να εγγράφονται ανήλικα άτομα κάτω των 18 ετών.

 

Αντιμετώπιση παραπόνων

Μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε, πρίν αλλα και μετά την παράδοση και το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει. Στο τηλ 2710 233667 ή στο mail:  info@hondouboutique μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πρόβλημα σας ή απορία σας.  

Aποδοχή 

Συμπληρώνοντας την παραγγελία, ο πελάτης επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης, Τρόπους Μεταφοράς, Τρόπους Πληρωμής, Επιστροφές και την Προσταστία Δεδομένων της hondouboutique.gr. Η hondouboutique.gr βελτιώνει συνεχώς την ιστοσελίδα της και τους Όρους χρήσης. Για το λόγο αυτό σας συστήνουμε να διαβάζετε τους όρους σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.